sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Mikko Ellilä

Jussi Halla-aho kirjoittaa Mikko Ellilästä näin:

"Ellilän ongelma (tai tietoinen valinta) on täydellinen epädiplomaattisuus ja lukijan huomioimattomuus, mutta jos näistä piirteistä ei suostu provosoitumaan, tekstistä (kuten Ellilän teksteistä yleensäkään) on vaikea löytää väitteitä, joista voisi perustellusti olla eri mieltä" -Scripta 7.5.2007

Lähde: http://www.halla-aho.com/scripta/minne_menet_mikko.html Mikko Ellilä  on tuomittu kiihottamisesta kansanryhmää vastaan Espoon käräjäoikeudessa 
1.9.2005-31.12.2006. 


Alla olevista Mikko Ellillän blogeista ja kuvakaappauksista huomaa ettei ole oppinut läksyään."ESPOON KÄRÄJÄOIKEUS - TUOMIO 08/740

TUOMIOLAUSELMA

SYYKSI LUETUT RIKOKSET

1) Kiihottaminen kansanryhmää vastaan
1.9.2005-31.12.2006

RANGAISTUSSEURAAMUKSET

SAKKO
60 päiväsakkoa a 6 euroa = 360 euroa

LAINKOHDAT
1) Rikoslaki 11 luku 8 §

MUUT RIKOSOIKEUDELLISET SEURAAMUKSET

Sisällöltään lainvastainen verkkoviesti osoitteessa http://mikkoellila.thinkertothinker.com määrätään rikoksentekovälineenä poistettavaksi ja hävitettäväksi siinä laajuudessa kuin viesti on paperitulosteena esitutkintapöytäkirjan 6010/R/4448/07 liitteenä numero 2. Tätä menettämisseuraamusta ei panna täytäntöön ennen kuin asiassa on annettu lainvoimainen tuomio tai ylempi tuomioistuin toisin päättää.

Laki sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä 6 luku 22 § 3."

Lähde: http://turkkila.blogspot.com/2008/03/mikko-elliln-oikeudenkynti-1832008.html


Suomalian Sanomat on Mikko Ellilän blogi.  http://suomaliansanomat.blogspot.com/2012/01/somalit-ovat-ainutlaatuisen-raiskaavaa.html Mikko Ellilän ajatuksia vuodelta 2009:


“Tyhmä musta on normaali musta, kun taas sitä tyhmää mustaa hieman älykkäämpi valkoinen on normaalia tyhmempi valkoinen.
Rautalankaa: viitosen keskiarvolla peruskoulun suorittanut afro on keskivertoafro, kun taas kuutosen keskiarvolla peruskoulun suorittanut VHM on tyhmempi kuin keskiverto-VHM.
Ei ole mikään ihme, että keskivertoafro tienaa saman verran kuin retardi valkoinen.”


“Mustien ihmisten tuottamia yhteiskuntia ja kulttuureja voisi käydä katsomassa Afrikassa, jos siellä ei olisi valkoisten ihmisten sinne rakentamia rautateitä, lentokenttiä, asfaltoituja teitä ja katuja, kivitaloja, sähköä, puhelinta, televisiota jne.
Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.
Valkoiset amerikkalaiset ovat tietysti eurooppalaisia, joten heidän dominoimansa yhteiskunta on Amerikassa sijaitseva eurooppalainen yhteiskunta.
Vastaavasti mustat amerikkalaiset ovat Amerikassa asuvia afrikkalaisia, joten heidän dominoimansa alueet ovat afrikkalaisia saarekkeita valkoisen eurooppalaisen yhteiskunnan meressä.
Neekerienemmistöiset alueet tietysti poikkeaisivat valkoisista alueista nykyistä enemmän, jos ne olisivat itsenäisiä kaupunkivaltioita. Koska ne kuitenkin kuuluvat Yhdysvaltoihin, niissä on voimassa sama laki kuin muualla Yhdysvalloissa. Ympäröivä valkoinen yhteiskunta ikään kuin miehittää näitä neekerienklaaveja pitämällä poliisivoimin edes jotenkuten voimassa valkoisten ihmisten säätämiä lakeja myös neekerighettojen alueella. Neekerit itse eivät kuitenkaan olisi kyseisiä lakeja säätäneet eivätkä yrittäisikään ylläpitää niitä.
Neekerit noudattavat valkoisen yhteiskunnan säätämiä lakeja vain silloin, kun niitä konkreettisesti ylläpidetään kovalla kurilla. Jos kuri heltyy, neekereiden biologinen afrikkalainen kansanluonne manifestoituu taas heidän käytöksessään.”


“Samaan aikaan esim. Turun kirjastoihin on hankittu tietokoneita, joissa on arabiankieliset näppäimistöt.
Onhan meillä varaa hankkia uusia tietokoneita vain arabien käyttöön, mutta ei ole varaa antaa lastentarhassa lapsille leipää, juustoa ja makkaraa.
Sokerin poistaminen terveyssyistä on uskottavaa, mutta leivän, juuston ja makkaran poistaminen ei.
Mokuttajat tappavat suomalaisia lapsia nälkään voidakseen hankkia tietokoneita arabeille.”

Lähde:  http://hommawatch.blog.com/?p=1312