maanantai 3. syyskuuta 2012

Heidi Kuittinen, PS:n kuntavaaliehdokas Kirkkonummella


"Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kehottaa puoluettaan pitämään tiukkaa linjaa, kun puolue valitsee nimiä kansanedustajaehdokkaiksi. Ehdokkaiden pitää Soinin mukaan olla luotettavia ja perussuomalaiset mitat täyttäviä."

          http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/soini-patistaa-tiukkaan-seulaan/161333/

Tiukka seula ei ilmeisesti päde kuntavaaliehdokkaiden kohdalla vai onko natsimielisten ehdokkaiden suosiminen tietoinen valinta? Natsimielisuus on siis perussuomalaisten mittojen täyttämistä?

Tässä Heidi Kuittinen ilmoittaa ehdokkuudestaan http://heidikuittinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115130-nyt-se-on-virallista

"Nyt se on virallista

Olen ollut jo tovin Perussuomalaisten oikeudenmukaisen ja todellisuudentajuisen politiikan vankkumaton fani ja siksi olen lupautunut puolueen ehdokkaaksi syksyn kuntavaaleissa Kirkkonummella. Haluan olla mukana puolustamassa kuntamme lähidemokratiaa ja itsenäistä päätöksentekoa hallituksen ajamaa suurkuntamallia ja liittovaltiokehitystä vastaan. Olen pienyrittäjyyden ja lähipalveluiden puolella ylikunnallista ja ylikansallista keskittämisvimmaa vastaan. Liputetaan yhdessä itsenäisten kuntien ja itsenäisen Suomen puolesta, sillä kukaan muu ei sitä puolestamme tee. Näillä teemoilla kohti Perussuomalaisten kunnallisvaalivoittoa 2012.

Heidi Kuittinen
Taiteen maisteri, yrittäjä
Ehdokas kuntavaaleissa (PS)"